Førstehjælpskurser i hele Danmark

Life tilbyder førstehjælpskurser, samarittervagt og salg af hjertestartere. Målet med Life er at udbrede kendskabet til førstehjælp og at klæde dig på til at gøre en forskel samt redde liv.

Lær at redde liv med et førstehjælpskursus

- Kontakt Life for en løsning til netop dine behov

Vi lægger vægten på den praktiske udførelse, og kursisten vil efter kurset føle sig rustet til at handle korrekt, når det gælder. Førstehjælpskurset vil forløbe med overvejende praktiske øvelser og teori.

Red liv med førstehjælpskurser

Red liv med skræddersyede førstehjælpskurser

Er I en institution, SFO eller skole, der skal lære førstehjælp til børn? Arbejder I inden for ældreområdet, så det er mere relevant at tilpasse førstehjælpen til de ældre borgere? Eller er I en anden form for virksomhed, der blot ønsker at passe på hinanden og jeres kunder?

Uanset hvilken type virksomhed eller private, I er, kan vi tilpasse førstehjælpskurset og de øvelser, I skal igennem, til netop jer, så I får maksimalt udbytte af kurset.

01.

Førstehjælpskursus

Førstehjælpskurset er intensivt og har sit fokus omkring genoplivning og håndtering af de oftest forekommende livstruende tilstande.

02.

Førstehjælp til børn

Fokus er udelukkende på førstehjælp til børn, hvor vi arbejder målrettet med den praktiske udførelse således, at kursisten vil føle sig godt rustet til handling.

03.

Hjertestarter

Et elektrisk stød med en hjertestarter vil ofte kunne få hjertet til at slå igen. Jo tidligere i forløbet, stødet gives, jo større er chancen for, at personen overlever.

Hvem er Life?

Life er stiftet og ejet af mig, Søren Abild, der har været ambulanceredder og brandmand siden 1997 samt førstehjælpsinstruktør siden 2009.

Gennem mine mange år i ambulancetjenesten har jeg desværre oplevet alt for mange gange, at der ikke har været ydet nogen former for førstehjælp inden ambulancens ankomst.

Jeg synes, at det er vigtigt, at vi mennesker tør gøre en forskel i stedet for bare at vende hovedet den anden vej. Der skal så lidt til for, at du kan redde et andet menneske – og det er vigtigt, at vi får spredt kendskabet.

Vil du vide mere?

For at målrette førstehjælpsundervisningen så godt som muligt, kommer vi gerne ud til dig inden kursusstart for at drøfte hvilke situationsøvelser, der passer til netop til dig.

Ring til Life og hør om et førstehjælpskursus, der passer til dig, eller udfyld kontaktformularen med dine ønsker, og du vil blive ringet op af Life.

Vi vil forsøge at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Ring til os og hør mere

Tlf. 24 65 54 42

På denne side finder du gode “huskesedler” samt videoer, der viser, hvordan du udfører stabilt sideleje og hjertemassage.

Det er en god idé at bestille samaritter til dit næste event, der sørger for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude.

Life har tilknyttet en fast stab af instruktører, der alle er uddannede og aktive i ambulance- og brandtjenesten.

Få et uforpligtende tilbud på førstehjælpskurser

Du er altid velkommen til at kontakte Life, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores førstehjælpskurser, hjertestartere m.m. Vi ser frem til din henvendelse.