Hvem er Life / Anbefalinger
 

Anbefalinger

Københavns Lufthavne A/S:
 
Søren er en dygtig instruktør, levende undervisning med gode øvelser. Er god til at forklare og gøre undervisningen enkelt. Alle føler sig klædt godt på til at gøre en forskel. 5 dage efter vi var på kursus, der var et par stykker af os med til at genoplive en person. Vi handlede korrekt og roligt og det kan vi takke en god underviser og et godt kursus for.
 
AlfaPeople, København:
"Vi havde fornøjelsen af Søren i 6 timer, Søren underviser med god energi og lavede nogle gode øvelser. De bedste anbefalinger.
 
Ministeriernes Børnehus, København:
 
Undervisningsformen var afslappet og gav tryghed, god kursusleder. Tak for et par gode timer sammen.
 
Sundhedsplejerske Helle Nielsen, Greve kommune:
 
Søren har en sundhedspædagogisk og anerkendende tilgang til forælderne. God dialogbaseret undervisning. Kan bestemt anbefale Søren.
 
Clipper Group A/S, København:
 
Vi havde fornøjelsen af Life og Søren i 2 dage. Rart at undervisningen var "nede på jorden", så alle forstod budskabet. God undervisningsform og gode relevante øvelser. Tak for et godt kursus.
 
STU Akademiet, København:
 
En afslappet stemning og Søren var god til at tilrettelægge undervisningen efter vores behov. 
 
SFO Enghavegård, Gladsaxe:
 
Gode øvelser, afslappet steming og humor, men stadigvæk alvor og seriøsitet. God blandning af praksis og teori.
 
Mødregruppe v/ Pernille Lind :
 
Søren taler et sporg, der er til at forstå og gør emnet spændende og lærerigt. Tak for et par gode timer sammen og at vi er klædt godt på, hvis ulykken skulle opstå.
 
Privatbørnehaven, Lille Vestervang, Holbæk:
 
Undervisningen var skiftende med informationer, øvelser og dialog. Underviseren gør det så enkelt og tydeligt.
 
Lions Kollegiet, Center for Erhvervet Hjerneskade, København:
 
Vi havde en sjov, spændende og meget lærerig dag sammen med Søren. Godt flow og gode øvelser i undervisningen.
 
Gyldenstenskolen, Frederikssund:
 
Hvor var det en god aften. Lige til at gå til. God blanding af teori og praksis. Lige det vi har brug for. God stil, enkelt og alligevel seriøst. Nu ved vi, at vi ikke kan gøre noget forkert.
 
Gadehaveskolen, Taastrup:
 
Måden at blive undervist på var god, rigtig godt med mange cases, god stemning og afveksling, god underviser, det hele var godt. Relevant indhold formidlet på en forståelig måde.
 
Nykredit/Nybolig, København:
 
Øvelserne var gode, føler mig mere sikker, godt kursus, meget relevant indhold.
 
Raaschou Inventarsnedkeri, Rødovre:
 
Rigtig godt at I tog udgangspunkt i vores virksomhed med gode øvelser. Det bedste førstehjælps kursus jeg har været på. To gode undervisere, der gav os en god eftermiddag.
 
Andelsboligforeningen AST:
 
Søren taler et sprog, vi kunne forstå. Kurset tilrettelagt til vores behov.
 
Tølløse Privat- og Efterskole:
 
Et rigtig godt kursus, gode øvelser og et sprog alle kunne forstå. Vi føler os klædt på til at gøre en forskel. 
 
Elmehuset, Nørrebro :
 
Direkte tale vi kunne forstå og god formidling. Det var dejligt, at få førstehjælpen ned på jorden. Godt flow i undervisningen og god variation. Afslappet stemning og tone.
Tak for et godt kursus.
 
Københavns Roklub:
 
Tak for et godt kursus og at du tog udgangspunkt i vores ro-hverdag. Gode øvelser der passede til vores behov. Dejligt at du holder undervisningen "nede på jorden" så det er til at forstå.
 
Jobindex, København:
 
Gode øvelser, god indragelse af kursister, energisk underviser.
 
Høng Efterskole:
 
Behagelig undervisningsform, positive og dygtige instruktører. Masser af humor og meget simpel tilgang til tingene. Rigtig god afveksling i undervisningen.   
 
Natteravnene Gentofte: 
 
Underviseren var faglig og professionel i måden og undervise med tilpas humor. Gode tilrettelagt øvelser der passede til vores behov.
 
Effector København:
 
Dygtig underviser, gode øvelser, afveksling i undervisningen mellem teori og øvelser.
 
Kirkens Korshær Københvn:
 
Behagelig underviser der gjorde emnet enkelt og forståligt. Søren lagde meget vægt på at vi skulle gøre vores bedste og at det er bedre end ingen ting. Det gjorde os trygge.
 
AB Gruppen København:
 
Syntes særligt godt om Sørens måde og forklare, vise og undervise på. Humor i undervisningen og den afslappede tone. Vi føler os klædt godt på til at gøre en forskel.
 
Brøderup Fitnesscenter:
Har i dag deltaget på et førstehjælpskursus arrangeret af det fitnesscenter, hvor jeg træner. Jeg har ikke haft førstehjælp i over 10 år, så det var på tide! Var lidt bange for om 4 timer ville blive vildt lang tid og kedeligt? Men det gjorde det bestemt ikke! Der var en rigtig god blanding af teori og praktik. Søren er en super god underviser og i den grad ikke kedelig. Det var 4 spændende timer og så dejligt at være opfrisket på førsthjælpsfronten og nu også vide hvordan en hjertestarter virker.
 
Desværre er der ikke plads til alle evalueringer. Vi takker for, at I er med til, at gøre vores kurser endnu bedre med jeres tilbage meldinger.
 
 
 
 
 
 
Life, Haspekrogen 27, 2880 Bagsværd | CVR: 34821674  | Tlf.: 24 65 54 42 | life.abild@gmail.com