Hvem er Life / Hvem er Life
Søren Abild
Stifter og ejer af Life

CV:
Ambulanceredder og brandmand siden 1997.
Førstehjælps instruktør siden 2009.
Voksenpædagogisk Grundudd.
Grundlæggende kommunikation.
NLP Practitioner.
Søren Abild

Hvem er Life

Om Life

Igennem mine mange år i ambulancetjenesten, har jeg desværre oplevet alt for mange gange, at der ikke har været ydet nogen form for førstehjælp inden ambulancens ankomst. Jeg syntes, at det er vigtigt, at vi mennesker tør gøre en forskel i stedet for bare at vende hovedet den anden vej. Der skal så lidt til, for at du kan redde et andet menneske, og det er vigtigt, at vi får spredt kendskabet. Mit mål med Life er at udbrede kendskabet til førstehjælp, og at klæde dig på til at gøre en forskel. Det er kun 14% af alle personer med hjertestop uden for hospitalerne, der bliver genoplivet i dag, det kan vi gøre bedre. 

Bliv klædt godt på til at yde førstehjælp

Det er mit mål at levere branchens bedste førstehjælpskurser til virksomheder, institutioner, foreninger og private personer. Undervisningen er tilrettelagt med en god blanding af teori og praktik. Jeg har sammensat undervisningen ud fra, hvilke ambulanceture jeg oftest har kørt og ud fra dette udarbejdet praktiske øvelser, der passer til undervisningen. Dette gør, at du bliver godt klædt på til gøre en forskel, når det virkelig gælder.  

Om de øvrige instruktører

Life har tilknyttet en fast stab af instruktører, der alle er uddannede og aktive i ambulance- og brandtjenesten. Alle instruktører er ligeledes godkendte af Dansk Førstehjælpsråd.

Life v/ Søren Abild

Tlf.: 24 65 54 42
E-mail: life.abild@gmail.com

CVR-nr.: 34821674

Bank forbindelse
Jutlander Bank

Konto nr.: 9363 2077137311

FSFI
 
Life er medlem af FSFI
Life, Haspekrogen 27, 2880 Bagsværd | CVR: 34821674  | Tlf.: 24 65 54 42 | life.abild@gmail.com