Kursus oversigt

På denne side finder du en oversigt over alle kurser

4 timers basis

Førstehjælpskurset er intensivt og har sit fokus omkring genoplivning og håndtering af de oftest forekommende livstruende tilstande. 

6 timers livreddende

På dette førstehjælpskursus vil kursisten blive rustet til at håndtere alle livstruende tilstande hos voksne og børn. 

Førstehjælp til børn

Fokus er udelukkende på førstehjælp til børn, og vi arbejder målrettet med den praktiske udførelse således, at kursisten vil føle sig godt rustet til handling. 

Genopfriskning af førstehjælpskursus

Dette er et vedligeholdelseskursus for personer, som inden for de seneste 2 år har været på et førstehjælpskursus og som ønsker at vedligeholde sine færdigheder. 

Skræddersyede kurser

Dette førstehjælpskursus kan sammensættes efter dine specielle behov. 

Familiekursus

Et oplagt førstehjælpskursus for dig, der vil holde et førstehjælpskursus sammen med naboerne eller familien derhjemme. 

Kurser for mødregrupper

En ny hverdag venter forude med en lille ny i familien. Er du også klædt på, hvis der skulle ske noget uventet med barnet? 

Samarittervagt

Skal du arrangere et løb, en festival, et stævne, en koncert eller et andet event, hvor mange mennesker er samlet? Så er det en god idé at bestille samaritter, der sørger for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude. 

Elementær brandbekæmpelse

Praktisk og teoretisk kursus på to timer. På dette brandkursus lærer kursisterne det grundlæggende omkring brandbekæmpelse.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Life, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores førstehjælpskurser, hjertestartere m.m. Vi ser frem til din henvendelse.

Se, hvordan du gør ...

Disse to film viser, hvordan du lægger en person i stabilt sideleje og giver hjertemassage. Bestil dit eget førstehjælps kursus på nedenstående link, hvor du blandt andet gennemgår hjertemassage og stabilt sideleje.

Stabilt sideleje
Hjertemassage