Hjertestarter

Et elektrisk stød med en hjertestarter vil ofte kunne få hjertet til at slå igen. Jo tidligere i forløbet, stødet gives, jo større er chancen for, at personen overlever.

Den første og eneste hjertestarter med interaktiv farveskærm, der guider gennem Hjerte-Lunge-Redning

Hvorfor købe en hjertestarter?
Ved et hjertestop begynder hjertet som regel at flimre, fordi de elektriske signaler i hjertet løber løbsk. Det bevirker, at hjertet ikke længene kan pumpe blod og ilt rundt i kroppen. Et elektrisk stød med en hjertestarter vil ofte kunne få hjertet til at slå igen – og jo tidligere i forløbet, stødet gives, jo større er chancen for, at personen overlever.

Enheden kombinerer elegant og brugervenligt design, som lever op til de store krav, der stilles til en hjertestarter. LifeLine AED er et godt valg for alle, som ønsker en kraftig og robust enhed, som vil give dig en god sikkerhed ved pludseligt opstået hjertestop.

Teknologien er så avanceret, at den omfatter alle kritiske faktorer, som er nødvendige for at give den mest avancerede behandling ved akut hjertestop. Alligevel er den så enkel at bruge, at personer uden medicinsk baggrund eller kundskab effektivt kan redde liv.

Det er ALTID ejeren af hjertestarteren, der har ansvaret for, at batteri og stødpads overholder gældende dato.

Hjertestarter uden interaktiv farveskærm, der guider gennem Hjerte-Lunge-Redning

Enheden opfylder alle de krav, som stilles til en moderne defibrillator. Algoritmen er lavet, så den følger de internationale anbefalinger, og brugeren kan derfor være sikker på, at enheden giver en korrekt behandling. LifeLine AED defibrillatoren bruger avanceret bifasisk teknolog, som måler modstanden i kroppen og vil automatisk tilpasse energien og varigheden af stødet.

På hjertestarteren uden farveskærm har batteriet en levetid på op til 5 års holdbarhed. Maskinen er godt beskyttet mod fugt, vand og støv.

Det er ALTID ejeren af AED, der har ansvaret for at batteri og stødpads overholder gældende dato.

Priser fra 10.500 kr. ekskl. moms.

Salg kun til private.
Salg til erhverv er via vores samarbejdspartner

Ultimativ beskyttelse

En hjertestarter er livreddende i tilfælde af, at nogen får et hjertestop. Det er derfor vigtigt, at hjertestarteren er optimalt beskyttet, sikret og til rådighed 24 timer i døgnet.

Alle vores udendørs skabe giver den ultimative beskyttelse dag og nat året rundt – og er alle monteret med et 24V varmeelement, som beskytter hjertestarteren ned til -20°C.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Life, hvis du ønsker at høre yderligere og for at få et tilbud på en hjertestarter.

Gratis uforpligtende demonstration

Se her en kort film om hjertestarteren. Hjertestarteren er selvfølgelig med dansk tale og tekst.