Samarittervagt

Skal du arrangere et løb, en festival, et stævne, en koncert eller et andet event, hvor mange mennesker er samlet? Så er det en god idé at bestille samaritter, der sørger for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude.

Samarittervagt til dit næste event

Skal du arrangere et løb, en festival, et stævne, en koncert eller et andet event, hvor mange mennesker er samlet? Så er det en god idé at bestille samaritter, der sørger for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude. Udover førstehjælpskurser tilbyder Life også samarittervagt til dit næste event. 

Samaritterne sikrer, at alle deltagere til dit arrangement har adgang til hurtig og effektiv førstehjælp og anden hjælp ved skader. Vi kan hjælpe med alt fra behandling af vabler til brug af hjertestarter ved hjertestop. 

På billedet står vi klar i målområdet til Esrum sø-løbet.

Ring til Life og få en snak om dine behov. Vi har genoplivningstaske, hjertestarter og dygtige førstehjælpere klar til jeres næste event.

Bestil samarittervagt

Vær klar med samaritter til dit næste event, der sørger for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude. Bestil samarittervagt i dag ved at kontakte Life.